Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Február 18. 15:02, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Az Alita érdekelte az nézőket a legjobban a hétvégén

Az Alita érdekelte az nézőket a legjobban a hétvégén

Az Alita: A harc angyala című látványos cyberpunk akciómozi érdekelte a legjobban az amerikai nézőket a hétvégén.

A Variety.com beszámolója szerint a Robert Rodrigez rendezésében, James Cameron és Jon Landau produceri közreműködésével született mangaadaptáció, amelynek költségvetése 170 millió dollár (48 milliárd forint) volt, premierhétvégéjén 27,8 millió dollárt (7,8 milliárd forintot) keresett az észak-amerikai mozikban.

A produkció, amelynek főszerepeit Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali és Michelle Rodriguez alakítja, a nemzetközi piacon is bemutatkozott a hétvégén, ott eddig 32 millió dollárért (9 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők.

A kasszasikerlista második helyét a Lego-kaland 2. foglalta el 21,2 millió dolláros (6 milliárd forintos) jegyeladással, a harmadik pedig az Isn't It Romantic című vígjáték lett 14,1 millió dollárral (4 milliárd forinttal).

A toplistán a What Men Want című film 10,9 millió dollárral a negyedik, a Boldog halálnapot! 2. pedig 9,8 millió dollárral az ötödik lett.

Címkék: alita, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára